håndlavede forlovelsesringe

Der er mange tanker og følelser bag en så særlig ring som en forlovelsesring. Derfor er det vigtigt for mig at inspirere og guide dig, så du føler dig tryg i dine valg, når du enten vælger eller særbestiller den helt rigtige ring. Det er jo en ring, som er begyndelsen på et helt særligt eventyr for resten af livet

UNIK FORLOVELSESRING

En forlovelsesring er et smukt og traditionelt symbol på kærlighed og den formelle aftale om fremtidig ægteskab. Kvindens ring er præsenteret som en forlovelsesgave fra manden til hans livs kærlighed.

HÅNDLAVEDE I 18 KARAT RØD- OG HVIDGULD

Vi laver forlovelsesringe i 18karat guld med eller uden diamanter. Både efter særlige ønsker til diamanter, ringskinner og guldfarve.Guld er et fantastisk smukt, klassisk og solidt materiale. Vi bruger 18karat alm. gul guld og 18 karat hvidguld.

På samme måde er diamanten den mest brugte sten i en forlovelsesring, da den ligeledes er, smuk, klassisk og stærk. Diamanter kommer i mange flotte variationer af både størrelse, farve og slibning.

Vi bestræber os altid på, at vidergive al den viden og inspiration der er nødvendig for, du vælger den helt rigtige ring, som skal sidde i netop din ringæske.


JEG ER KLAR TIL AT HÆLPE DIG

Du kan til en hver tid kontakte mig, så jeg kan gøre dig klogere på materialer, traditioner, tingstørrelser, produktionstid og meget andet. Det er nogle vigtige overvejelser, men du vil aldrig fortryde, at du brugte den ekstra tid på denne særlige ring, for håndlavede smykker er ventetiden værd og glæder hele livet.

Find inspiration til forlovelsesring her.