Her kan du læse

OM OS

SIGNE ABRAHAMSON

Bag det danske smykkebrand står Signe Abrahamson. Signe er uddannet guldsmed og sætter en ære i at udarbejde alle sine designs efter stolte danske håndværkstraditioner.

Signe startede sin smykkevirksomhed i eget navn i 2012 og året efter åbnede hun butik og værksted i hjertet af København. Efter 8 år på Valkendorfsgade faldt Signe for det fine lokale på Gothersgade 31, hvor værksted og butik nu ligger. I butikken kan smykkeuniverset nydes i flotte omgivelser og altid med dekorative blomster i vaserne.

Signe arbejder ud fra ting der inspirerer hende. Inspirationen udspringer ofte fra et flot gammelt smykke fra hendes farmors smykkerskrin, fra en rejse, fra en naturoplevelse eller en anden smuk oplevelse der har rørt hende. Når nye ideer opstår, er det vigtigt for Signe hurtigt, at sætte sig på sit værksted og få sine ideer udformet direkte i guldet. Smykker skal ses og mærkes.

Når du kommer i butikken vil du møde

TEAMET

Udover Signe vil du kunne møde Marie Louise og Kristine.

Det er os du møder i butikken, når du skal bruge hjælp til at vælge dit nye smykke, en særlig gave, en unik forlovelsesring eller have skabt et par helt personlige vielsesringe. Det er vigtigt for os, at guide dig til det rigtige smykke. Ofte er der kun ét af hvert smykke, og det er en stor glæde for os, når det gives til en der vil nyde det i rigtig mange år. 

Se hele udvalget og lad dig blive inspireret på linket her.

MARIE LOUISE

Marie Louise er guldsmedelærling og igang med sin uddannelse. Marie Louise interesserer sig meget for detaljen, det gode håndværl og kvalitets materialer. Marie Louise værdsætter, at give en god service og er altid klar til at få en snak om dit drømme smykke.

Det er Marie Louise og jeg, som sidder på værkstedet i butikken. Det er os som saver, lodder, hamrer og banker. Vi håndlaver smykkerne præcis som vi kan lide dem og lige som du har ønsket netop dit smykke. 

Vi brænder for håndværket, at skabe særlige livslange smykker og for at give dig en helt særlig oplevelse.