DET STARTER MED ÉN RING...

Begyndelsen på et helt særligt eventyr for to

"Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan man forbereder sig på et frieri og hvordan man vælger den helt særlig forlovelsesring. Jeg har derfor lavet en lille guide til dig, eller til en du kender, som går og drømmer om at fri.

Jeg har lavet forlovelsesringe i mere end 10 år og går meget op I, at guide og vejlede, så du kan vælger den helt rigtige ring. Den ring som du har lyst til at give og som samtidig passer til din udkårne."

Signe Abrahamson

GUIDE

"VIL DU GIFTE DIG MED MIG?"

1. SPRING UD I DET

Det er en god idé og helt naturligt, at starte med at blive forvirret over alle de muligheder der er for en forlovelsesring. Kig rundt forskellige steder og dan dig et overblik over hvad du kan lide og ikke kan lide. Du træffer de rigtige beslutninger, når du ser noget der rør dig og når du føler dig i trygge hænder.

Det kan også godt være en god idé at høre en der kender din kæreste rigtig godt, om din kæreste har talt om en "drømmering".
For helt ærligt, så er det nok de færreste, som ikke har gjort sig tanker om en drømmering eller et andet drømmesmykke. Måske spores du ind på stilart og endda en ringstørrelse. "Lån" hellere end gerne en ring med som din kæreste passer på ringefingeren, så har vi hurtigt den rigtige ringstørrelse. Ringstørrelsen på en ring, kan vi også oftest tilpasse efterfølgende.

2. "WAUW-RINGEN"

Forlovelsesringen vil hele livet være symbol på og mindet om jeres start på en fælles historie. Derfor skal den føles speciel og særlig.Traditionelt er en forlovelsesring en guldring med én diamant, men der er ingen regler.

Du skal vælge den type ring, du kan lide og som du synes vil glæde din kæreste allermest. Det er dig der er den glade giver og dig der vælger ringen.Når det så er sagt, så vil du nok gerne give en Wauw-ring, som din kæreste bliver rigtig glad for. Din forlovede kommer med sikkerhed til at bære den resten af livet. Der kan laves forlovelsesringe i alle prisklasser, så gør dig også en tanke om dit budget. 

3. DE MANGE MULIGHEDER

Jeg håndlaver den personlige ring efter dine ønsker og sætter en ære i, at guide dig til de rigtige beslutninger. Mulighederne er mange, men kunsten er at lave en ring for livet. 
Guld og diamanter er smukke og hårdføre materialer og derfor grunden til de bruges oftest i smykker der skal bruges i mange år.


Gør dig en ide om hvilken en dato du godt kunne tænke dig at "falde på knæ" eller hvordan du nu vil fri. Personlige smykker tager tid at fremstille - men jeg lover dig, at det er ventetiden værd at kunne give noget ekstra særligt. Måske falder du for den helt rigtige ring, som du allerede ser klar i butikken og så kan du få den med dig samme dag.

4. JA!

Forlovelsesringen lægges i en fin lille æske, perfekt til anledningen og så er du klar. Du har gjort dig umage med ringen og det er en stor og romantisk gestus.Nu er resten af planlægningen op til dig. Følg dit hjerte og fuldend frieriet i din egen og din kærestes ånd, så kan det kun blive godt.

5. Jeg ønsker dig al held og lykke

Se forlovelsesringe