Her kan du læse og finde

inspiration til dit smykke

Betydningsfulde ringe

I skal bære og nyde jeres vielsesringe hele livet efter jeres store dag, derfor ved Signe, hvor vigtige disse betydningsfulde ringe er og vil blive for jer begge.

Signe vil derfor guide og vejlede jer og gennemgå de mange muligheder og materialer der er. Det er nemlig vigtigt at kende til, når I skal vælge de helt rigtige ringe til netop jer. Kig forbi butikken når det passer jer eller book et møde med Signe, så I sammen kan få drømme om materialer og designs til at gå i opfyldelse.

Signe har i mere end 10 år guidet par til at vælge de ringe, som netop passer til den person man er. Det er vigtigt at begge føler sig godt tilpas med deres ring.

Det er en proces at fremstille personlige vielsesringe og I er med på sidelinjen under processen. Produktionstiden af et par håndlavede vielsesringe afhænger af jeres ønsker til ringene, men det er altid godt at være i god tid. Så I i ro og mag kan tage de rigtige valg for netop jeres ringe.

Signe lover jer, at hendes håndlavede ringe, med så mange minder og fortællinger allerede fra starten, er det hele værd at planlægge og vente på.

Gå på opdagelse og bliv inspireret her og kontakt Signe, hvis I har spørgsmål. 

Inspiration til vielsesringe