Diamanter

Diamanter er den mest efterspurgte ædelsten og det forstår man godt. Diamanten blev skabt for over 3 millioner år siden, langt under jordens overflade, hvor de kommer til live under høj varme og højt tryk. Her bliver de trykket sammen til deres smukke og rå naturlige form.

Vi arbejder med mange forskellige former for diamanter. Rådiamanter, rosenslebet diamanter, champagne farvede, grå og hvide diamanter.

Rådiamanten er en uslebet diamant og kommer i dens helt naturlige form, som har en helt speciel charme. De hvide diamanter er oftes dem man tænker på når man snakker om diamanter. De består af ren carbon og har derfor den klare gennemsigtige farve. Diamanter kommer dog også med nuancer som brun og gul. Disse kaldes "champagne" farvede diamanter, som kommer af nitrogen i krystalstrukturen.

Udforsk smykker med diamanter

Ribbon

Ribbon kollektionen opstod ved et tilfælde fra det snoede silkebånd, som forkommer nærmest legende og levende i udtrykket med de både bløde kurver og skarpe kanter. Det er en kollektion som er tidløs med sit klassiske udtryk udformet i guld og diamanter. En kollektion, hvor det også er muligt, at sætte dit eget præg på i samarbejde og vejledning af Signe.

Ribbon kollektionen kommer både i ringe, armbånd, øreringe og vedhæng på halskæder.

Udforsk Ribbon smykker

unika

Et unika smykke betyder at der kun findes én af dem. Det vil sige at der aldrig vil være et smykke helt magen til.

Dette er tilfældet da alle vores smykker er lavet i hånden og fordi vi arbejder med levende materialer som guld, perler, diamanter og perlemor.

Hvert enkelt smykke, er et personligt og unikt smykke. Nogle er dog lige en tand mere unikke, når vi håndplukker en helt særlig diamant eller perle, der kun findes et enkelt eksemplar af. Og hvem vil ikke gerne eje og føle sig helt helt særlig og unik.

Du finder vores unika smykker i de forskellige kategorier. Alle smykker med perler og særlige diamanter er unikasmykker.

vedhæng og kæder

Vi laver mange forskellige vedhæng, som er helt unikke. Alt fra perler, guldplader med og uden diamanter, perlemorsfugle, diamantflager og meget mere.

Et vedhæng kan bruges til mange forskellige smykker, både øreringe, halskæder og armbånd. Brug og skift vedhæng rundt på dine forskellige smykker lige præcis som du synes.

Vi gør vedhængene endnu mere personlige, når vi håndgraverer på smykker, ringe som vedhæng. Du vælger selv hvordan du ønsker graveringerne. Det kan være både tegninger, tal og bogstaver.

Udforsk vedhæng og smykker med vedhæng

Eternity

Eternity kollektionen symbolisere evigheden og smykker som du har med dig resten af livet, som måske endda går videre i arv til en speciel person.

Eternitys kendetegn ses ved tre diamanter på række: to små og en større i midten eller som på vores perlearmbånd hvor evighedstegnet fremgår.

Udforsk Eternity smykker

PERSONLIGT SMYKKE

Et smykke er en personlig gave og du kan gøre den ekstra personlig med for eksempel en gravering, valg af sten eller perler.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller besøg os på Gothersgade 31, KBH K.

Kontakt