10 års jubilæum

I 2012 tog jeg beslutningen om at udleve min store drøm. Jeg ville starte min egen smykkebutik med eget værksted. 10 år er nu gået og jeg glædes stadig hver dag over, hvor meget det beriger mit og andres liv, når et færdigt smykke gives videre og går videre i flere generationer.

Butikken og ambitionerne er gennem de seneste 10 år vokset, men har stadig rod i den oprindelige ide om, at skabe unikke smykker der vil glæde hele livet.

Uden jer havde dette eventyr ikke været muligt. Den store interesse og støtte som jeg har fået undervejs, vil jeg gerne sige tusind tak for.

I anledningen af mit 10 års jubilæum vil det glæde mig, at se dig og dem du holder af. I inviteres derfor til et eksklusivt og hyggeligt  jubilæum med rød løber, bobler, snacks, smykkekonkurrence, fine goodiebags og lancering af en særlig kollektion.

Det foregår d. 19 maj kl. 16 i butikken på Gothersgade 31.

Jeg glæder mig til at fejre de 10 år sammen med jer!

Knus 
Signe Abrahamson

Følg med på instagram for teaser

Diamanter

Diamanter er den mest efterspurgte ædelsten og det forstår man godt. Diamanten blev skabt for over 3 millioner år siden, langt under jordens overflade, hvor de kommer til live under høj varme og højt tryk. Her bliver de trykket sammen til deres smukke og rå naturlige form.

Vi arbejder med mange forskellige former for diamanter. Rådiamanter, rosenslebet diamanter, champagne farvede, grå og hvide diamanter.

Rådiamanten er en uslebet diamant og kommer i dens helt naturlige form, som har en helt speciel charme. De hvide diamanter er oftes dem man tænker på når man snakker om diamanter. De består af ren carbon og har derfor den klare gennemsigtige farve. Diamanter kommer dog også med nuancer som brun og gul. Disse kaldes "champagne" farvede diamanter, som kommer af nitrogen i krystalstrukturen.

Udforsk smykker med diamanter

Ribbon

Ribbon kollektionen opstod ved et tilfælde fra det snoede silkebånd, som forkommer nærmest legende og levende i udtrykket med de både bløde kurver og skarpe kanter. Det er en kollektion som er tidløs med sit klassiske udtryk udformet i guld og diamanter. En kollektion, hvor det også er muligt, at sætte dit eget præg på i samarbejde og vejledning af Signe.

Ribbon kollektionen kommer både i ringe, armbånd, øreringe og vedhæng på halskæder.

Udforsk Ribbon smykker

unika

Et unika smykke betyder at der kun findes én af dem. Det vil sige at der aldrig vil være et smykke helt magen til.

Dette er tilfældet da alle vores smykker er lavet i hånden og fordi vi arbejder med levende materialer som guld, perler, diamanter og perlemor.

Hvert enkelt smykke, er et personligt og unikt smykke. Nogle er dog lige en tand mere unikke, når vi håndplukker en helt særlig diamant eller perle, der kun findes et enkelt eksemplar af. Og hvem vil ikke gerne eje og føle sig helt helt særlig og unik.

Udforsk unika smykker

vedhæng og kæder

Vi laver mange forskellige vedhæng, som er helt unikke. Alt fra perler, guldplader med og uden diamanter, perlemorsfugle, diamantflager og meget mere.

Et vedhæng kan bruges til mange forskellige smykker, både øreringe, halskæder og armbånd. Brug og skift vedhæng rundt på dine forskellige smykker lige præcis som du synes.

Udforsk vedhæng og smykker med vedhæng

Eternity

Eternity kollektionen symbolisere evigheden og smykker som du har med dig resten af livet, som måske endda går videre i arv til en speciel person.

Eternitys kendetegn ses ved tre diamanter på række: to små og en større i midten eller som på vores perlearmbånd hvor evighedstegnet fremgår.

Udforsk Eternity smykker

Jeg glæder mig til at se dig

d. 19 maj kl. 16 i Butikken