Her kan du læse

Om Os

Mød

Signe

Bag det danske smykkebrand står Signe Abrahamson. Signe er uddannet guldsmed og sætter en ære i at udarbejde alle sine designs efter stolte danske håndværkstraditioner.

Signe startede sin smykkevirksomhed i eget navn i 2012 og året efter åbnede hun butik og værksted i hjertet af København. Efter 8 år på Valkendorfsgade faldt Signe for det fine lokale på Gothersgade 31, hvor værksted og butik nu ligger. I butikken kan smykkeuniverset nydes i flotte omgivelser og altid med dekorative blomster i vaserne.

Signe arbejder ud fra ting der inspirerer hende. Inspirationen udspringer ofte fra et flot gammelt smykke fra hendes farmors smykkerskrin, fra en rejse, fra en naturoplevelse eller en anden smuk oplevelse der har rørt hende. Når nye ideer opstår, er det vigtigt for Signe hurtigt, at sætte sig på sit værksted og få sine ideer udformet direkte i guldet. Smykker skal ses og mærkes.

mød

det gyldne team

Udover Signe Abrahamson, kan du i butikken på Gothersgade også møde den svenske smykkepassionist Jenny og kommunikationsdesigneren Nanna.

Vi byder velkommen

i butikken på gothersgade

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken på Gothersgade 31 for at se og prøve smykkerne.

Ring til os i butikken på 21 73 00 18 eller send os en besked, hvis du har yderligere spørgsmål.