Kvalitetssmykker siden 2012

10 års jubilæum

I 2012 tog jeg beslutningen om at udleve min store drøm. Jeg ville starte min egen smykkebutik med eget værksted. 10 år er nu gået og jeg glædes stadig hver dag over, hvor meget det beriger mit og andres liv, når et færdigt smykke gives videre og går videre i flere generationer.

Butikken og ambitionerne er gennem de seneste 10 år vokset, men har stadig rod i den oprindelige ide om, at skabe unikke smykker der vil glæde hele livet.

Uden jer havde dette eventyr ikke været muligt. Den store interesse og støtte som jeg har fået undervejs, vil jeg gerne sige tusind tak for.

I anledningen af mit 10 års jubilæum vil det glæde mig, at se dig og dem du holder af. I inviteres derfor til et eksklusivt og hyggeligt  jubilæum med rød løber, bobler, snacks, smykkekonkurrence, fine goodiebags og lancering af en særlig kollektion.

Det foregår d. 19 maj kl. 16 i butikken på Gothersgade 31.

Jeg glæder mig til at fejre de 10 år sammen med jer!

Knus 
Signe Abrahamson

JUBILÆUMSKOLLEKTION

Den unikke kollektion er inspireret af min farmors gamle smykkeskrin, som er fyldt med smykker i alverdens smukke farver og former. Min farmor havde tilbage i 60-70’erne en smykkebutik ved navn Perlen, som lå på Hellerupvej 12. Jeg har desværre aldrig mødt min farmor, men føler, at hver gang jeg åbner smykkeskrinet, så lærer jeg lidt mere om hende. 

I smykkeskrinet faldt jeg over en fin lille sløjfe-detalje på et par lange øreringe, som straks gav mig inspiration til denne nye kollektion. Jeg har udformet denne lille detalje påny i guld og givet den mit helt eget klassiske og tidsløse touch. Jeg synes at det er fascinerende, når en lille detalje på et smykke stadig kan beundres efter mange år og håber at mine smykker vil kunne det samme. 

Min jubilæumskollektion har fået navnet Eternity. Smykker vækker ofte følelser, går i arv og bliver anvendt påny i flere kombinationer og sammenhænge. Der er noget helt særligt ved smykker, som ikke findes i meget andet, som vi omgiver os med.

Eternity-kollektioen har de svungne sløjfer, som griber om månesten i de lækreste sarte lyserøde farver, opaler i friske lyseblå toner, samt de smukkeste unikke lyse South Sea perler. Jeg elsker foråret, den smukke blå forårshimmel og de mange flotte farver som springer ud. Det er en helt særlig følelse og glæde, som det giver. Jeg ønsker at videregive den glæde gennem Eternity kollektionen i forbindelse med mit 10 års jubilæum. Nu og forevigt.

Kollektionen er i butikken d. 19. maj og online fra d. 20. maj 2022.

et stort tak

fra mig til dig

Der skal lyde et stort og varmt tak til dig, som følger med og tager del i min rejse. Den store opbakningen og interesse i mine kreationer fra værkstedet er jeg evigt taknemmelig for.

Jeg er stolt over at kunne designe og fremstille smykker i høj kvalitet på 10. år, som bringer glæde og minder hele dit liv. Det er en stor ære, så tak fordi du er med til at gøre det muligt. Jeg glæder mig allerede til at fortsætte mange år frem.

Se alle mine smykker her